Banquet Menu
Steak with Korean Cuisine Set
- Appetizer
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Nuts and Fruits Salad with Black Sesami Dressing
흑임자 드레싱을 곁들인 견과류 샐러드
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- Main
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The Ribs of Fan Beef with Merlot wine Sauce and Special Vegetable Mix
멜롯 와인소스를 곁들인 쇠고기 스테이크와 특선야채
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Korean Traditional Noodle
전통 국수
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- Main Dishes
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Parboiled Octopus
문어 숙회 & 낙지 숙회
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Scallop Marinade with Yuzu and Basil Puree &
Kadaif Garnish카다이프 가니쉬와 더불어 바질 퓌레를 곁들인
관자마리네이드 -
Salmon Tartar with Sweet Pumpkin Mousse &
Apple Mint Horseradish Cream Sauce애플민트 홀스레디쉬 크림 소스를 곁들인 단호박무스
연어 타르타르 -
Butter Grilled Abalone of Korean &Western Style
한식과 서양의 스타일을 더한 최상급 활 전복 구이
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Grilled Short Rib Ginseng Patties with
Pine Nut Garnish (Tteokgalbi)잣 가니쉬를 올린 궁중 인삼 떡갈비
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Shrimp with Special Sweet and Chili Sauce
매콤 달콤한 특제소스를 곁들인 칠리새우요리
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Korean Traditional White (Baek) Kimchi
궁중 전통 백김치
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- Dessert
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Cheese Cake & Black Sesame Rice Cake
치즈케익 & 흑임자떡
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Fruits in Season
제철 과일
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※ 계절에 따라 변경 될 수 있습니다.