Meeting Menu
Dining
- Appetizer
Nuts and Fruits Salad with Black Sesami Dressing
흑임자 드레싱을 곁들인 견과류 샐러드
- Main
The Ribs of Fan Beef with Merlot wine Sauce and Special Vegetable Mix
멜롯 와인소스를 곁들인 쇠고기 스테이크와 특선야채
Korean Traditional Noodle
전통 국수
- Main Dishes
Parboiled Octopus
문어 숙회 & 낙지 숙회
Scallop Marinade with Yuzu and Basil Puree &
Kadaif Garnish카다이프 가니쉬와 더불어 바질 퓌레를 곁들인
관자마리네이드Salmon Tartar with Sweet Pumpkin Mousse &
Apple Mint Horseradish Cream Sauce애플민트 홀스레디쉬 크림 소스를 곁들인 단호박무스
연어 타르타르Butter Grilled Abalone of Korean &Western Style
한식과 서양의 스타일을 더한 최상급 활 전복 구이
Grilled Short Rib Ginseng Patties with
Pine Nut Garnish (Tteokgalbi)잣 가니쉬를 올린 궁중 인삼 떡갈비
Shrimp with Special Sweet and Chili Sauce
매콤 달콤한 특제소스를 곁들인 칠리새우요리
Korean Traditional White (Baek) Kimchi
궁중 전통 백김치
- Dessert
Cheese Cake & Black Sesame Rice Cake
치즈케익 & 흑임자떡
Fruits in Season
제철 과일
※ 계절에 따라 변경 될 수 있습니다.